SECȚIUNEA 1 – CE FACEM CU INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ?

Când achiziționați ceva din magazinul nostru, ca parte a procesului de cumpărare și vânzare, colectăm informațiile personale pe care ni le dați, cum ar fi numele, adresa și adresa de e-mail.

Când navigați pe site-ul nostru, primim automat și adresa de protocol de internet (IP) a computerului dvs. pentru a ne furniza informații care ne ajută să aflăm despre browserul dvs. și sistemul de operare. Marketing prin e-mail (dacă este cazul): Cu permisiunea dvs., vă putem trimite e-mailuri despre site-ul nostru, produse și servicii noi și alte actualizări.

Ne rezervăm dreptul de a divulga și dezvălui orice informație personală relativă sau furnizată de dvs. către forțele de ordine sau către alți oficiali guvernamentali, deoarece noi, la discreția noastră absolută, considerăm necesară respectarea oricărei legi aplicabile sau la cererea oricărei entități sau agenții guvernamentale .

SECȚIUNEA 2 – CONSIMȚAMENT

Cum îmi obțineți consimțământul?

Când ne furnizați informații personale pentru a finaliza o tranzacție, a vă verifica cardul de credit, a plasa o comandă, a aranja o livrare sau a returna o achiziție, sunteți de acord să colectăm informațiile dvs. personale și să le folosim numai din acest motiv specific.

Dacă vă cerem informațiile personale dintr-un motiv secundar, cum ar fi marketingul, fie vă vom cere direct consimțământul exprimat, fie vă vom oferi posibilitatea de a spune nu.

Cum îmi retrag consimțământul?

Dacă după ce vă înscrieți, vă răzgândiți, vă puteți retrage consimțământul pentru ca noi să vă contactăm, pentru colectarea, utilizarea sau divulgarea în continuare a informațiilor dvs., în orice moment, contactându-ne la https://www.bpmeasurex.ro/contact-ro/

SECȚIUNEA 3 – DIVULGARE

Putem dezvălui informațiile dvs. personale dacă legea ne impune acest lucru sau dacă încălcați Termenii și condițiile noastre.

SECȚIUNEA 4 – PLATĂ

Toate gateway-urile de plată directă aderă la standardele stabilite de PCI-DSS, gestionate de PCI Security Standards Council, care reprezintă un efort comun al unor mărci precum Visa, MasterCard, American Express și Discover. Cerințele PCI-DSS contribuie la asigurarea manipulării sigure a informațiilor despre cardul de credit de către site-ul nostru și furnizorii săi de servicii.

SECȚIUNEA 5 – SERVICII TERȚE

În general, furnizorii terți folosiți de noi vor colecta, utiliza și dezvălui informațiile dvs. numai în măsura necesară pentru a le permite să efectueze serviciile pe care ni le oferă.

Cu toate acestea, anumiți furnizori de servicii terți, precum gateway-urile de plată și alți procesatori de tranzacții de plată, au propriile politici de confidențialitate cu privire la informațiile pe care trebuie să le furnizăm pentru tranzacțiile dvs. legate de achiziție.

Pentru acești furnizori, vă recomandăm să citiți politicile lor de confidențialitate, astfel încât să puteți înțelege modul în care informațiile dvs. personale vor fi tratate de acești furnizori.

Rețineți, în special, că anumiți furnizori pot fi localizați în sau să aibă facilități care se află într-o jurisdicție diferită decât dvs. sau noi. Deci, dacă alegeți să continuați cu o tranzacție care implică serviciile unui furnizor de servicii terță parte, atunci informațiile dvs. pot deveni supuse legilor jurisdicției în care este situat furnizorul de servicii sau facilitățile acestuia.

După ce părăsiți site-ul nostru sau sunteți redirecționat către un site web sau o aplicație terță parte, nu mai sunteți guvernat de această politică de confidențialitate sau de Termenii și condițiile site-ului nostru web.

Link-uri

Când faceți clic pe linkuri de pe site-ul nostru, acestea vă pot îndepărta de site-ul nostru. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri și vă încurajăm să le citiți declarațiile de confidențialitate.

SECȚIUNEA 6 – SECURITATE

Pentru a vă proteja informațiile personale, luăm măsuri de precauție rezonabile și urmăm cele mai bune practici din industrie pentru a ne asigura că nu sunt pierdute, utilizate în mod necorespunzător, accesate, dezvăluite, modificate sau distruse. Dacă ne furnizați informațiile despre cardul dvs. de credit, informațiile sunt criptate folosind tehnologia securizată a socket layer-ului (SSL) și stocate cu o criptare AES-256. Deși nicio metodă de transmisie prin Internet sau stocare electronică nu este 100% sigură, respectăm toate cerințele PCI-DSS și implementăm standarde industriale suplimentare acceptate în general.

SECȚIUNEA 7 – VÂRȘA CONSIMȚAMENTULUI

Prin utilizarea acestui site, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de reședință și ne-ați dat consimțământul pentru a permite oricare dintre minorii dvs. dependenți să folosească acest site.

SECȚIUNEA 8 – MODIFICĂRI LA PREZENTA POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment, așa că vă rugăm să o consultați frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Dacă facem modificări semnificative la această politică, vă vom notifica aici că a fost actualizată, astfel încât să știți ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă există, le folosim și / sau le dezvăluim aceasta. Dacă Compania noastră este achiziționată sau fuzionată cu o altă companie, informațiile dvs. pot fi transferate noilor proprietari, astfel încât să putem vinde în continuare produse sau servicii către dvs.

ÎNTREBĂRI ȘI INFORMAȚII DE CONTACT

Dacă doriți: să accesați, să corectați, să modificați sau să ștergeți orice informații personale pe care le avem despre dvs., să înregistrați o reclamație sau pur și simplu doriți mai multe informații, contactați-ne la https://www.bpmeasurex.ro/contact-ro/